Forsikring til andels- og ejerforeninger

I Dansk Glasforsikring har vi mange års erfaring med forsikring af glas, sanitet og kogeplader i mindre andels- og ejerforeninger. Mange foreninger har opdaget, at det faktisk er billigere at foreningen forsikrer hele ejendommen, end at den enkelte beboer skal forsikre sig via sin indboforsikring - og så er I sikre på at alt glas i ejendommen er godt forsikret.

Nogle foreninger har glasforsikring som en del af ejendomsforsikringen. Dette er dog ikke altid en god ide, da en eventuel præmieforhøjelse på grund af f.eks. vandskader betyder, at præmien for glasforsikringen også stiger. Det samme gælder, hvis I har mange glasskader, idet I så vil opleve, at prisen for jeres ejendomsforsikring stiger uforholdsmæssigt meget. Det undgår I ved at holde tingene adskilt.

Det er ganske enkelt, og når vi ved hvor mange boliger I har i alt, så dækker vi alt glas i ejendommen, både boliger, opgange, vaskerum, cykelkælder osv. Der kommer et mindre tillæg, hvis I har altaner med glas.

Erhvervslejemål

Hvis I også har erhvervslejemål, vil vi gerne give et tilbud på forsikring af disse. Vores glarmesterkonsulent vil komme ud og måle lejemålene op, og I får et skriftligt tilbud. Hvis det er lejerens opgave at forsikre sit erhvervslejemål, er han/hun velkommen til at kontakte os. Det gør det nemmere, hvis alt glas er forsikret i samme selskab.

Hvordan dækkes skaden i Dansk Glasforsikring

Se vores forsikringsbetingelser for glasforsikring og for sanitet og kogeplader.

Sanitet

Sanitet, dvs. håndvask og toilet, kan forsikres til bare kr. 28,- pr. bolig om året.

Glaskeramiske kogeplader

Hvis I har glaskeramiske komfurplader, kan I også forsikre disse. Har I traditionelle kogeplader eller gaskomfur, er der ingen grund til at betale for denne dækning. Dækningen koster kun kr. 18,- pr. bolig om året. 

Beregn og tegn

Vælger I at tegne glasforsikring hos os, så vil I opleve et tæt og nemt samarbejde. Skader anmeldes ved at ringe til os eller ved at bruge vores anmeldelse her på vores hjemmeside. Fortæl hvad der er sket, og hvem der skal reparere det. Giv glarmesteren jeres policenummer når I rekvirerer ham, og så klarer vi resten med ham direkte. I skal ikke lægge penge ud. Vi afregner direkte. I bestemmer selv hvem I vil bruge - vi skal jo ikke blande os i, hvem der skal reparere jeres vinduer.

Når du har udfyldt felterne nedenfor, får du vist den årlige præmie. Prisen er baseret på lejligheder på 70-99 kvm. Hvis jeres lejligheder er større eller mindre, kan du blot ringe til os. Du kan nu vælge at printe den ud, så I kan tale om det til næste bestyrelsesmøde, eller du kan vælge at bestille et tilbud. Det sender vi indenfor 1-2 arbejdsdage på mail eller pr. brev.

Når I har besluttet jer, kan du tegne forsikringen her direkte ved at klikke på knappen Tegn forsikring.

 

 

Antal skader de sidste 3 år
GlasAltanglasSanitetKogeplader
Skal forsikringen omfatte altanglasforsikring af glas?
Skal forsikringen omfatte sanitet?
Skal forsikringen omfatte kogeplader?
Antal boliger
Helårlig præmie kr.