20 % rabat på drivhusforsikring til medlemmer af Ældresagen

Nogle forsikringsselskaber, men ikke alle, dækker drivhuse på husforsikringen. Det er heller ikke alle slags skader, der er dækket. Dækningen er meget forskellig fra selskab til selskab. Med en drivhusforsikring hos Dansk Glasforsikring kan du sove trygt - selvom stormen suser eller sneen falder tungt.

Drivhusforsikring - kort fortalt

Forsikringen omfatter dit drivhus samt det fastmonterede udstyr, som du køber sammen med drivhuset i det omfang, at det fremgår af salgsnotaen.Forsikringen dækker skade på drivhuset som følge af en pludselig og uforudset hændelse (en sten flyver gennem en rude ved græsslåning, storm sender havetrampolinen ind i drivhuset, du rammer en rude med kosteskaftet osv.). Forsikringen dækker også tyveri og hærværk.

Forsikringen dækker ikke tekniske installationer af enhver art herunder el, gas og vandinstallationer. Der er en selvrisiko på kr. 500,00 af enhver skade, med mindre du selv reparerer skaden.

Hvordan dækker vi skaden?

Hvis der sker en skade, skal du tage nogle digitale fotos af skaden, og melde skaden på vores hjemmeside. Vi vil så kontakte dig for at aftale, hvem der skal reparere skaden og hvordan det kan ske.

De fulde forsikringsbetingelser

Du kan læse de fulde forsikringsbetingelser og bestemmelser forsikringen  her.

Hvordan tegner jeg forsikringen

Alle Ældresagens medlemmer kan købe en drivhusforsikring i Dansk Glasforsikring. Om du er husejer, har en ejerlejlighed, en andelslejlighed, bor til leje eller har en kolonihave er ligegyldigt, når blot du ejer drivhuset. Du kan tegne forsikringen i forbindelse med, at du køber drivhuset eller på et senere tidspunkt. Er drivhuset opført, skal du blot tage nogle digitale fotos som viser, at dit drivhus er helt og uskadt, så kan du tegne forsikringen. Henvend dig hos Dansk Glasforsikring, så hjælper vi dig med at tegne forsikringen.

Hvis du har købt dit drivhus hos en af vores samarbejdspartnere Willab Garden eller Hobbydrivhuse.dk, får du endnu mere i rabat.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 45 87 13 66, så kan vi oplyse dig prisen på forsikringen, eller benyt eventuelt vores kontraktformular (se menuen).