DrivhusforsikringFå en gratis forsikring sammen med dit drivhus hos Hobbydrivhuse.dk

Når du køber dit drivhus hos Hobbydrivhuse.dk, kan du få en gratis drivhusforsikring i 3 måneder. Hobbydrivhuse.dk sælger kvalitetsdrivhuse i eget design og til lave priser, da man køber direkte hos producenten, og samtidig gives der 10 års garanti.

Nogle forsikringsselskaber dækker også drivhuse, men ikke alle. Det er heller ikke alle slags skader, der er dækket. Med en drivhusforsikring hos Dansk Glasforsikring kan du sove trygt - selvom stormen suser eller sneen falder tungt.

Drivhusforsikring - kort fortalt

Forsikringen omfatter dit drivhus samt det fastmonterede udstyr, som du køber sammen med drivhuset i det omfang, at det fremgår af salgsnotaen.Forsikringen dækker skade på drivhuset som følge af en pludselig og uforudset hændelse (en sten flyver gennem en rude ved græsslåning, storm sender havetrampolinen ind i drivhuset, du rammer en rude med kosteskaftet osv.). Forsikringen dækker også tyveri og hærværk.

Forsikringen dækker ikke tekniske installationer af enhver art herunder el, gas og vandinstallationer. Der er en selvrisiko på kr. 500,00 af enhver skade, med mindre du selv reparerer skaden. Se mere om drivhusforsikringen og se  prisen.

Hvordan dækker vi skaden?

Hvis der sker en skade, skal du tage nogle digitale fotos af skaden, og melde skaden på vores hjemmeside. Vi vil så kontakte dig for at aftale, hvem der skal reparere skaden og hvordan det kan ske.

De fulde forsikringsbetingelser

Du kan læse de fulde forsikringsbetingelser og bestemmelser forsikringen  her.

Hvem kan købe forsikringen?

Alle der køber et drivhus hos Hobbydrivhuse.dk, kan få forsikringen gratis i 3 måender. Herefter kontakter vi dig og hører om du vil fortsætte forsikringen. Har du allerede købt drivhuset hos Hobbydrivhuse.dk tidligere, så vær bare rolig. Hvis du tager nogle digitale fotos som viser at dit drivhus er helt og uskadet, så kan du også få forsikringen (dog er den ikke gratis i 3 måneder). Kontakt os for at høre nærmere.

Hvis du har spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 45 87 13 66 eller benyt eventuelt vores kontaktformular (se menuen).

Hobbydrivhuse.dkfinder du på adressen:

Kirkedal 2, 7700 Thisted

Telefon: 63181840

Du kan besøge deres hjemmeside på www.hobbydrivhuse.dk.

 

Hobbydrivhuse.dk