Frontrudeforsikring

Hos os kan forsikringsmæglere og forsikringsagenter tegne Frontrudeforsikring som suplement til autokaskoforsikringen på Flådepolicer og Masterpolicer med underliggende certifikater (puljeordninger). Vi tilbyder også bilimportører at udvide deres serviceaftaler med frontrudeforsikring. Dette gælder både person-, vare- og lastbiler. Forsikringen tilbydes ikke til enkeltstående køretøjer.

Hvad dækker forsikringen

Forsikringen dækker skader isoleret til køretøjets frontrude og kan tegnes for dansk indregistrerede køretøjer. Det kan være stenslag, eller en skade der gør, at ruden skal udskiftes. Hvis der samtidig sker anden skade på bilen, er hele skaden dog dækket af bilens kaskoforsikring.

Hvor dækker forsikringen

Vi dækker ved kørsel i hele Europa (hvor det Røde Kort dækker), og har med vores netværk af samarbejdspartnere en god dækning - overalt i Europa.

Frit reparatørvalg

Kunden kan vælge at benytte en af de reparatører, som Dansk Glasforsikring har samarbejde med, jf. reparatørlisten. Kunden vælger selv, om reparation skal udføres på værksted eller f.eks. bopæl eller arbejdsplads. Hvis reparatøren mener, at det er nødvendigt at udskifte frontruden, erstattes en tilsvarende fabriksny frontrude af samme type som den beskadigede.

Der kan dog træffes aftale om fast reparatørvalg ved tegning af forsikringen.

Vi opkræver ikke selvrisiko ved reparation af frontruden. Hvis den udskiftes opkræves en selvrisiko, som fremgår af den givne fællespolice/certifikatet.

Kontakt os på tlf 45 87 13 66 eller dg@danskglasforsikring.dk for at høre nærmere.